Nieuws

Mail van Izzy

Onderstaand mailtje kregen we van de adoptieouders van Izzy. Merel en Niels zijn dol op hun kat, dat is wel duidelijk. En dat Izzy haar baasjes nog steeds veel plezier bezorgt, spreekt uit het volgende verhaal.

Hallo!

“Ik mail even namens Izzy. Ze is nu ongeveer een jaar en ik vond het leuk om jullie nog een mailtje te sturen. Ze is uitgegroeid tot een heerlijke meid. Beetje klein voor haar leeftijd, maar dat zou je niet zeggen aan hoe ze zich gedraagt! Ze heeft een pittig karaktertje, maar ze moet toch vaak even op je borst klimmen om uitgebreid te kroelen. 

We hebben een schapenvacht op de bank liggen en daar kroelt ze ook vaak mee. Op zoek naar een tepeltje onder luid spinnen en daarna ploft ze neer en gaat tv kijken. Haar spin-machine werkt (extreem) goed. Ongelofelijk dat zo’n uk zoveel decibel kan produceren! 

Verder is ze gesteriliseerd, ook daar is alles goed gegaan. Sindsdien neemt ze weleens de houding aan van hoe ze op de operatietafel heeft gelegen, op haar rug en achter- en voorpootjes helemaal lang uitgestrekt (heel grappig gezicht). Zo gaat ze dan slapen. Of ze gaat in de wringhouding liggen, achterpootjes naar rechts en haar bovenlichaam links. We hebben er helaas nooit een foto van kunnen nemen, ze heeft ons iedere keer door. 

Ze doet ook vaak stoer, zoals wij het noemen. Zit je rustig op de bank komt ze helemaal schuin aangelopen/gesprongen op haar tenen. Hoge rug, dikke staart en oren naar achter. Niels gaat dan meestal achter haar aan en dan rennen ze een paar rondjes door de kamer, dat vindt ze geweldig en dan gaat ze ineens achter hem aan! Heel grappig!

Hoe is het met haar broertje en zusjes? Hebben jullie daar nog wel eens wat van gehoord?”

Groetjes,
Merel, Niels en Izzy

22 april 2011 16:24